Kombi selidbe

selidbe pakovanje robe Kombi selidbe predstvaljaju najbrži i najjeftiniji vid selidbi. Prednost selidbe kombijem je u mnogo većoj fleksibilnosti i pristupačnosti vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Potpuno smo opremljeni za sve tipove selidbi, a veliko iskustvo koje posedujemo garantuju vam da ćemo selidbu obaviti brzo i odgovorno u skladu sa najboljom praksom koju smo sticali godinama. Selidbe stana, selidbe kancelarije, komadnog nameštaja, antikviteta i kućnih ljubimaca su samo neke od selidbi koje obavljamo.

Možemo da vam ponudimo kompletan proces selidbe, počevši od besplatne procene cene selidbe preko pakovanja i transporta na željenu lokaciju. Vršimo i uslugu montaže i demontaže tako da ne morate da brinete da li ćete imati potreban alat i znanje da to sami uradite. Naš obučen tim koji ima veliko iskustvo u poslovima montaže i demontaže obaviće to umesto vas brzo i sigurno na najbolji mogući način.

Ukoliko imate bilo kakava pitanja ili vam je jednostavno potreban savet u vezi selidbe kontaktirajte nas. Stojimo vam na raspolaganju 24h! Kontakt »